Upgrade-uri pentru casa ta: tipul de aspiratoare potrivit pentru nevoile tale

169

Articole recomandate

Chiar dacă data de 15 mai este așteptată cu sufletul la gură toți românii, revenirea la stilul de viață pe care l-am avut înainte de pandemie va dura mai mult decât ne-am fi dorit. Multă lume va continua să lucreze de acasă și să aibă deplasări limitate. Pentru aceștia, transformarea casei din punct de vedere al confortului este cu atât mai importantă.

Confortul poate însemna multe lucruri, de la caz la caz. Pentru unii, acest lucru înseamnă o saltea de o calitate mai bună. Pentru alții, confortul înseamnă vizionarea filmelor preferate pe un televizor nou-nouț. Curățenia și ordinea oferă confort pentru o bună parte dintre cei care lucrează de acasă, așa că electrocasnicele care nu mai dau randament merită să fie înlocuite cu ceva mai bun.

Unul dintre cele mai ușoare lucruri de făcut este înlocuirea aspiratorului. Făcând parte din categoria electrocasnicelor de mici dimensiuni, aspiratorul nu necesită o investiție semnificativă. În plus, acesta este genul de produs care nu este schimbat la fel de des precum cele mai populare electronice. Drept urmare, vei observa mai bine îmbunătățirea tehnologiei la noul tău aspirator. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să hotărăști ce model ți se potrivește.

Aspiratoare cu sac: cele mai populare și cele mai ieftine aspiratoare de pe piață. Probabil ai avut și tu cel puțin unul până acum și îi știi deja avantajele și dezavantajele. Principala nemulțumire legată de acest tip de aspiratoare este dificultatea în curățarea sacilor însă, dacă optezi pentru acest tip, poți să alegi și saci de unică folosință pentru întrebuințarea lui.

Aspiratoare fără sac: faimosul sac este înlocuit în acest caz de o cuvă specială ce trebuie să fie golită și curățată periodic; de asemenea, este indicat ca și filtrul principal al aspiratorului să fie curățat în același timp. Ca putere, sunt asemănătoare celor fără sac, pot ajunge până la 2000 W. Prețul crește în funcție de cât de multe funcționalități îți dorești să aibă modelul ales!

Aspiratoare cu sisteme de filtrare prin apă: mulțumită acestor sisteme, în urma aspirării aerul nu mai este plin de praf, ci mult mai curat, acesta fiind unul dintre marile avantaje ale acestor tipuri de aspiratoare. În plus, aceste aspiratoare pot fi folosite pentru curățarea rapidă a draperiilor, mobilei, pardoselii și gresiei! Printre principalele dezavantaje ale acestui tip de aspiratoare se remarcă faptul că sunt destul de grele, datorită dimensiunilor mult mai mari față de cele clasice;

Aspiratoare cu spălare: oferă maximum de curățenie și de igienizare, fiind perfecte pentru familiile cu copii; sunt perfecte și pentru curățenia de zi cu zi, și pentru o curățenie mai amplă. Prețurile sunt puțin mai mari față de restul însă sunt justificate datorită eficienței acestor modele de aspiratoare.

Aspiratoare tip stick: sunt mai multe modele în acest caz: aspiratoare cu spălare, pe bază de aburi sau aspiratoare verticale, clasice. Sunt foarte ușor de utilizat și oferă o experiență mult mai confortabilă pentru utilizator, ceea ce le face să fie și destul de populare;

Aspiratoare-robot: oferă cele mai înalte performanțe și minimum de efort pentru utilizator! Dacă vrei să îți ușurezi extrem de mult munca, aceste aspiratoare sunt perfecte, reunind toate inovațiile făcute până în prezent!

Fiecare tip de aspirator acoperă o gamă mai largă de prețuri și de scenarii de utilizare. Majoritatea sunt destinate uzului casnic, de interior. Dacă locuiești la casă și ai nevoie de o soluție de curățare a spațiilor exterioare, poți arunca o privire peste gama de produse Karcher – aspiratoare de la eMAG. Pe lângă aspiratoarele făcute să reziste, Karcher mai oferă și aparate de spălat cu presiune. Astfel, fiecare alee, fiecare preș, fiecare perete exterior poate arăta ca în prima zi.

Întreținerea acestor modele este simplă, deloc de durată și aduce acel confort pe care l-am menționat la începutul acestui articol. Pentru cei care vor să se bucure în fiecare zi de casa, grădina sau balconul lor, alegerea unui aspirator de generație nouă poate aduce mai multă satisfacție decât ai crede inițial.

Ce îți oferă o senzație de confort în aceste vremuri?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8291 secunde