Universitatea "Ovidius" a suspendat cursurile studenților mediciniști

335
Universitatea

Articole de la același autor

Având în vedere situația creată, atât la nivel național, cât și la nivel mondial, comitetul de urgență al Universității "Ovidius" din Constanța a decis suspendarea tuturor lucrărilor practice și a cursurilor care se desfășoară în spitalele partenere, până la data de 31 martie. 


Deocamdată, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției, Valentin Vanghelescu, măsura vizează doar facultățile cu profil medical. Ca urmare, luna aceasta, cel puțin, pregătirea studenților se va desfășura fie în spațiile didactice din afara spitalelor, fie prin diseminarea cunoștințelor utilizând instrumente digitale de comunicare. 


"Măsura vine în continuarea deciziei Consiliului de Administrație al UOC, cu numărul 229, din data de 25 februarie, prin care s-au suspendat stagiile clinice de Boli Infecțioase pentru 30 de zile. Decizia a fost adusă la cunoștința corpului academic de către decani, directori de departamente și organizații studențești, pentru a fi aplicată începând cu data de 9 martie. Pe această cale, comitetul face un apel către toți membrii comunității academice (personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenți, masteranzi, doctoranzi și rezidenți) să respecte cu strictețe recomandările anterioare de igienă individuală și colectivă", au precizat reprezentanții UOC.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6952 secunde