Unde se plătește taxa de deșeuri

176
Unde se plătește taxa de deșeuri - spitagentiafiscalnr310-1504110354.jpg

Articole de la același autor

Plata taxei de deșeuri inerte și eliberarea autorizațiilor de acces la rampa de deșeuri se efectuează la punctul de încasare situat în incinta Portului Constanța - Poarta 9 și la ghișeele instituției.

Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, cuantumul taxei este de trei lei pe tonă sau fracție de tonă deșeu inert și este calculat în funcție de sarcina utilă maximă autorizată a mijlocului de transport, menționată în documentele tehnice ale acestuia și este datorată de către toate persoanele fizice și operatorii economici care produc sau transportă deșeuri inerte cu ocazia efectuării lucrărilor de construire ori desființare.

În vederea eliberării "Autorizației deșeuri inerte" solicitantul va prezenta copia certificatului de înmatriculare a societății sau cartea de identitate a solicitantului, copia certificatului de înmatriculare sau a cărții de identitate a autovehiculului, documentul de plată (după caz), precum și alte documente legale relevante.

Contravaloarea taxei poate fi achitată și prin ordin de plată în contul municipiului Constanța RO46TREZ23121360206XXXXX, deschis la Trezoreria municipiului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.853 secunde