Unde să sunați ca să scăpați de deșeurile mari

286
Unde să sunați ca să scăpați de deșeurile mari - cumputetiscapa1-1582133343.jpg

Articole de la același autor

Cu toate că pot solicita oricând ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., constănțenii aleg în continuare să arunce saltele, dulapuri, uși sau alte gunoaie foarte mari lângă platformele de deșeuri.

"Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor voluminoase constituie contravenție și se sancționează de către reprezentații Direcției Generale Poliția Locală conform prevederilor H.C.L. nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei pentru persoanele fizice", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Constănțenii care au astfel de deșeuri mari trebuie doar să sune la numărul de telefon 0241.548600 și o mașină a societății de salubrizare va veni să ridice deșeurile voluminoase de la adresa specificată.

Dacă vedeți alte persoane aruncând gunoaiele în locuri nepermise, puteți să sesizați Poliția Locală la numărul de WhatsApp 0799/606142.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.444 secunde