Unde își petrec vacanța de iarnă românii

252
Unde își petrec vacanța de iarnă românii - vacanta-1451403417.jpg

Articole de la același autor

Românii au preferat, anul acesta, pentru vacanța de iarnă să rămână să sărbătorească în țară. Potrivit operatorilor din turism, turiștii români s-au orientat mai mult, față de alți ani, către destinațiile românești pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

"Înregistrăm un grad mare de ocupare turistică în destinațiile de vacanță românești, în această perioadă. A fost aglomerat de Crăciun și se anunță aglomerație și de Revelion, dar și după. În plus, încurajați de vremea frumoasă, chiar dacă nu au cumpărat pachete de vacanță de Crăciun, mulți români au ales să petreacă măcar o zi sau câteva ore în stațiuni sau atracții turistice aflate la distanță relativ mică de orașul în care locuiesc. De exemplu, o călătorie spre mare sau spre munte. În acest fel, au consumat servicii turistice în structuri de alimentație publică sau de agrement", explică președintele Federației Asociațiilor pentru Promovarea Turismului, Corina Martin.

Se pare că în topul destinațiilor preferate de români rămân în continuare, pe primele poziții, Valea Prahovei, Transilvania și Bucovina. "Prin campania FAPT «Vacanță în țara mea», invităm turiștii români să descopere România și atracțiile turistice din orașele și stațiunile de vacanță românești. Hotelurile, pensiunile, restaurantele, cluburile și locațiile de agrement din România îi așteaptă cu servicii turistice corecte și cu oferte atractive", a mai spus președintele FAPT. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Social : Stațiunea Mamaia, promovată în Cipru
Sâmbătă, 19 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : A început  vacanța de iarnă!
Vineri, 04 Decembrie 2015
Stire din Economie : Turismul a dat lovitura în 2015
Miercuri, 02 Decembrie 2015
Stire din Economie : Cât costă Revelionul 2016
Pagina a fost generata in 0.3933 secunde