Un week-end activ la Constanța, aveți grijă la restricțiile de circulație

303
Un week-end activ la Constanța, aveți grijă la restricțiile de circulație - restrictii-1555084638.jpg

Articole recomandate

Calendarul evenimentelor sportive în această săptămână este încărcat cu activități ce încurajează mișcarea în rândul tuturor, începând cu cei mici până la cei mai mari.

Astfel, în această sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 10.30 în Piața Ovidiu va debuta prima etapă a celei de-a VIII-a ediții a "Cupei Mării Negre la ciclism". Concursul vizează exclusiv sportivii între cinci și paisprezece ani, care vor urmări trasee deja prestabilite, copiii vor desfășura ture în jurul statuii lui Ovidiu, iar juniorii vor pleca din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, ocolind Piața Ovidiu, urmând strada Traian, Petru Rareș, Vasile Conarache, apoi făcând dreapta la intrarea în Piața Ovidiu.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat, între 12 aprilie, ora 12.00 și 15 aprilie, ora 10.00, la intersecția străzii Traian cu strada Sulmona.

Tot sâmbătă, începând cu ora 10.00, este programată cursa "Aleargă cu Decathlon" care va avea loc pe faleza din stațiunea Mamaia, pe tronsonul cuprins între Complex Cleopatra și Hotel Iaki.

Măsuri de siguranță vor fi întreprinse astfel încât accesul autovehiculelor în zona de desfășurare a evenimentului va fi interzis în intervalul orar 10.00 și 12.00.

În același context, duminică, 14 aprilie, cu ocazia maratonului organizat de Asociația Club Sportiv ACTIS Călărași, traficul rutier va fi închis pe faleza din stațiunea Mamaia, între Hotel Iaki și Hotel Modern, între orele 09.00 și 13.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde