Un post TV evanghelic din SUA a fost interzis în Israel. Iată motivul surprinzător

183
Un post TV evanghelic din SUA a fost interzis în Israel. Iată motivul surprinzător - faf13adf2bea47eca8d78928dba1ee30-1593364693.jpg

Articole recomandate

Consiliul Național al Audiovizualului din Israel a decis interzicerea difuzării pe teritoriul țării a postului evanghelic american GOD TV, pe motiv că acesta ar încerca să-i convertească pe evrei la creștinism, informează Time of Israel, citat de Digi. 24


Conform deciziei autorității din domeniul audiovizual, furnizorii de cablu au la dispoziție 7 zile să scoată acest post din grila de programe. Retragerea licenței este cauzată de faptul că reprezentanții acestei televiziuni "ar fi mințit" când au declarat că postul se adresează exclusiv publicului creștin din Israel.


Astfel, membrii consiliului audiovizualului din Israel acuză rețeaua evanghelică creștină din SUA că, în realitate, "urmărește să-i țintească pe evrei cu conținut creștin".


Rețeaua internațională de televiziune evanghelică God TV a lansat, la finele lui aprilie, un astfel de canal în Israel, preluat de un furnizor de cablu israelian.


Decizia a provocat critici și nemulțumiri în Israel. Ministrul Comunicațiilor de la acea vreme a acuzat God TV că este un "post TV misionar", al cărui scop îl reprezintă convertirea evreilor la creștinism.


"Acest canal are un conținut creștin care se adresează evreilor, contrar celor declarate de reprezentanții postului, la solicitarea licenței TV, când au spus că e vorba doar de un canal destinat creștinilor", a declarat președintele CNA din Israel.


GOD TV este o rețea de televiziune evanghelică prezentă în circa 200 de țări și are, conform spuselor reprezentanților săi, o audiență mondială de sute de milioane de telespectatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4146 secunde