Un nou telefon Infocons al Protecției Consumatorilor – 021/9551

506
Începând cu data de 6 ianuarie 2013 va intra în vigoare ordinul nr. 473 din 3 decembrie 2012, Ordin pentru modificarea ordinului președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor nr. 72/2010 privind unele măsuri de informare a consumatorilor referitor la Telefonul Consumatorului - Infocons - 021/9551.

Telefonul Consumatorilor Infocons este apelabil din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, telefon cu tarif normal în rețeaua Romtelecom.

La acest număr de telefon consumatorii pot obține informații despre modul în care pot depune o reclamație sau sesizare. Operatorii economici au obligația să afișeze placheta care să conțină următoarele informații: Telefonul Consumatorului Infocons – 021/9551, linie telefonică cu tarif normal în rețeaua Romtelecom, adresa și numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale comisariatelor regionale pentru protecția consumatorilor și comisariatelor județene pentru protecția consumatorilor, în a căror rază teritorială se află operatorul economic, adresa site-ului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor www.anpc.gov.ro.

Placheta poate fi descărcată gratuit de pe pagina de internet a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Social : Jucării care îi pot ucide pe cei mici
Pagina a fost generata in 0.3923 secunde