Un nou cartier rezidențial, la Constanța. Blocuri turn și grădină interioară, în zona de vest a orașului

9871
Un nou cartier rezidențial, la Constanța. Blocuri turn și grădină interioară, în zona de vest a orașului - unnoucartier-1572807909.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Constanța se dezvoltă într-un ritm extrem de rapid. Deja la periferie avem cartiere cochete din ce în ce mai populate. Iar altele sunt în proiect. În zona de vest a orașului sunt planuri imobiliare ambițioase, ce încep să se concretizeze. Un complex rezidențial cu șase blocuri de câte nouă etaje va fi ridicat în apropierea centrului comercial Tom.


Comisia de urbanism a Primăriei Constanța a publicat un anunț de consultare privind elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu privind construirea unui ansamblu de locuințe colective vizavi de cartierul Palazu Mare, lângă complexul comercial Tom.


Constănțenii sunt invitați să transmită observații asupra proiectului. Termenul limită este 13 noiembrie, iar observațiile trebuie expediate pe adresa Primăriei Constanța. Planul Urbanistic de Detaliu vizează amplasarea de imobile pentru locuire colectivă cu parter și nouă etaje, inițiatorul fiind Mobipark SRL.


Complexul rezidențial Mobipark va avea o suprafață totală de 11.700 de metri pătrați, din care 2.800 metri pătrați sunt spațiu verde. În total, vor fi 227 de apartamente, tip studio, două camere și trei camere. Studiourile vor avea câte 39 de metri pătrați, cu o terasă de șapte metri pătrați, iar apartamentele cu două camere vor avea 56 de metri pătrați și o terasă de 13 metri pătrați. De asemenea, apartamentele cu trei camere vor însuma 79 metri pătrați și o terasă de 20 de metri pătrați. În plus, la ultimul etaj, vor fi disponibile apartamente tip duplex cu suprafețe de aproximativ 100 metri pătrați și terase generoase de peste 40 metri pătrați. Potrivit dezvoltatorilor imobiliari, când va fi gata, complexul va avea un parc propriu, spații de joacă și lizieră de pădure de 2.800 metri pătrați. De asemenea, vor fi 1.000 metri pătrați cu dale înierbate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4058 secunde