Un medic a fost bătut și înjurat de părinții unui copil

249
Un medic a fost bătut și înjurat de părinții unui copil - doctor01pdjsh5vl-1491380457.jpg

Articole de la același autor

Un medic a fost luat la palme de părinții unui copil, nemulțimiți de diagnosticul pe care acesta i l-a pus copilului, potrivit Digi 24.


Este cazul unui medic de la Spitalul Clinic "Marie Curie" din București, care i-a pus unui copil diagnosticul de afecțiune respiratorie nu foarte gravă, părinții copilului fiind convinși că acesta are o boală mai gravă. Medicul a făcut o plângere la poliție, deoarece agresiunea i-a cauzat și sângerarea unui ochi. 


"Nu era vorba de un copil cu o patologie severă. Părinții s-au arătat profund nemulțumiți de îngrijirile și de răspunsurile pe care medicul le-a dat. După câteva cuvinte injurioase, l-au atacat cu perechi de palme, care au cauzat sângerarea unui ochi al medicului. Nu le-a convenit diagnosticul de boală respiratorie nu foarte gravă. Ei erau convinși că era ceva mult mai grav. Copilul era internat de 24 de ore, timp în care colegii specialiști au putut să pună un diagnostic", a declarat medicul Mihaela Bălgrădean, șeful secției de nefrologie pediatrică de la spitalul Marie Curie, la Digi 24.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5326 secunde