Un constănțean a ars de viu la locul de muncă

437
Un constănțean a ars de viu la locul de muncă - accidentemunca-1499961002.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți constănțeni au intrat în incapacitate temporară de muncă și unul a decedat, în urma unor accidente care au avut loc la locul în care își desfășurau activitatea. Un bărbat a fost lovit în zona capului de o bucată de lemn scăpată de un muncitor de la etajul V unde executa cofrarea unui planșeu.

Un angajat a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru că s-a ars pe mâini și față în timpul manevrării unei butelii de gaz, iar altul a fost lovit de pietrișul aruncat de roata unui camion blocat. Pentru unul dintre ei, însă, manevrarea grupului de sudură pentru a repara o unealtă, i-a fost fatală.

Din nefericire pentru el, lângă uneltele pentru sudură se afla o geantă în care era depozitat un recipient cu benzină și scânteile produse la sudură au atins recipientul care a luat foc. Pentru a evita declanșarea unui incendiu, lucrătorul a încercat să scoată din incintă geanta cu recipientul cu benzină, moment în care i-a luat foc îmbrăcămintea.

Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată și internată la Spitalul de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar ulterior a fost transferată la Spitalul de arși din București, unde a decedat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Social : Lăcătuș accidentat la locul de muncă
Pagina a fost generata in 1.2209 secunde