Un cartier din Năvodari a rămas fără apă din cauza unei conducte furate

375
1
Un cartier din Năvodari a rămas fără apă din cauza unei conducte furate - conductaspartaovidiu-1337775618.jpg
În dimineața aceasta, după ce s-a reluat furnizarea apei în orașul Năvodari, la dispeceratul Regiei Județene de Apă Constanțai s-au primit mai multe reclamații legate de lipsa apei potabile sau presiunea scăzută în zona de est din oraș, pe străzile Liniștii, Apusului, Recoltei, Prelungirea Recoltei și Eternității.

Echipele RAJA s-au deplasat la fața locului pentru a verifica situația și au descoperit că între două cămine de vane, pe o lungime de 5 metri, țeava a fost tăiată și furată. Reprezentanții regiei spun că acest incident nu este singurul de acest gen. În urmă cu o săptămână, hoții au furat și un generator aparținând RAJA pus la dispoziția Primăriei, care asigura funcționarea unei stații de pompare ape uzate (de pe strada Câmpului) aparținând primăriei Năvodari.

În aceste momente, echipele de intervenție RAJA lucrează în forță pentru înlocuirea tronsonului de țeavă furat. Pentru rezolvarea acestei situații, s-au făcut manevrele necesare de vane pentru a izola bucata de țeavă furată în vederea efectuării lucrărilor. În urma acestui furt, locuitorii din zona de est a orașului Năvodari, vor fi lipsiți de apă potabilă astăzi, până la ora 19.00.

Comentează știrea

sandy
23 mai 2012
minciuni

Apa nu este in Navodari de sambata!! RAJA minte cu nerusinare!! Si se mai anunta alte reparatii pana sambata! Cum e posibil sa stea un oras intreg fara apa atata timp??? Suntem mai rau ca in lumea a treia!! RUSINE!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4193 secunde