Ultimele zile pentru plata taxelor și impozitelor locale fără penalizări

191
Ultimele zile pentru plata taxelor  și impozitelor locale fără penalizări - ultimelezilespit-1537891827.jpg

Articole de la același autor

Termenul limită pentru plata fără penalizări a taxelor și impozitelor locale se apropie de final. Ultima zi pentru plata dărilor la bugetul local aferente semestrului al doilea din anul fiscal 2018 este 1 octombrie.

Pentru ca să nu stăm la cozi, reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța au pus la dispoziție mai multe variante de plată rapidă. Astfel, putem plăti online, pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata impozite, integral sau în trei rate prin programul BT.

Tot prin internet se poate achita pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare, prin serviciul Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania ori prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania.

De asemenea, se pot face plăți prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT sau prin ordin de plată, cu beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

În plus, cei care doresc pot plăti numerar, la orice stație OMV - Petrom, prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank, la toate oficiile Poștei Române ori la agențiile fiscale SPIT, integral sau în trei rate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6069 secunde