Tu știi să alegi uniformele medicale? Iată ce trebuie să ai în vedere!

179
Tu știi să alegi uniformele medicale? Iată ce trebuie să ai în vedere! - uniformemedicale-1565679039.jpg

Articole recomandate

Zilnic, sute de mii de persoane din lumea întregă se îmbracă în uniforme medicale pentru a-și putea duce la bun sfârșit activitatea pe care o întreprind. Deși reprezentative, clinicile și spitalele nu sunt singurele instituții sau medii în care personalul are datoria de a purta uniforme medicale. Astfel, mai putem "da ochii" cu uniformele medicale și în domeniile de activitate conexe serviciilor medicale sau în extensii ale acestora, precum biochimia (în cazul personalului care manipulează și analizează probele de laborator), medicina dentară, fizioterapia sau medicina veterinară.

 Deși ai putea crede, la prima vedere, că personalul ce folosește uniforme medicale pare a îndeplini o simplă formalitate ce ține de branding sau obiceiuri ale profesiei, de imaginea instituției din care face parte sau reprezintă doar niște simboluri ale mândriei profesionale, aceste articole vestimentare au, în realitate, un rol mult mai important.



 Pentru a favoriza menținerea unui mediu igienic sau chiar steril la locul de muncă, un cadru medical are obligația (atât din punct de vedere moral, cât și legal) de a-și desfășura activitatea într-o uniformă medicală corespunzătoare. Cu toate acestea, trebuie reținut că obligația de a furniza uniformele medicale necesare personalului cade în responsabilitatea instituției sau firmei angajatoare.



 Tocmai de aceea, pentru a sprijini instituțiile și companiile care activează pe piața serviciilor medicale din România, Kronos.ro pune la dispoziția acestora un stoc generos și diverse modele de uniforme medicale la cele mai bune prețuri. Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul uniformelor de lucru și echipamentelor de protecție, această companie deține propriul atelier de croitorie, deservind întreg segmentul de piață B2B. Unul dintre marile beneficii pe care le garantează acest producător este posibilitatea de a realiza, la comandă, orice tip de uniforme medicale, inclusiv personalizate în funcție de preferințele clientului, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În funcție de cerințele și necesitățile pe care le ai, așadar, vei putea comanda uniforme și halate de lucru albe, verzi, roz sau albastre, în diferite cantități și cu diferite măsuri (S, M, L, XL etc). În plus, designul halatelor și uniformelor medicale poate fi modificat și personalizat în funcție de nevoi și preferințe.



 Astfel, în cazul în care deții sau reprezinți o instituție sau companie a cărui personal folosește echipamente și uniforme de lucru, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu specialiștii de la Kronos pentru a le transmite informațiile necesare. De regulă, acestea se vor referi la numărul de angajați (femei/bărbați), dimensiuni orientative (bust, talie, înălțime) și specificații referitoare la aspectul pieselor vestimentare, precum designul, stilul, cromatica, logo-ul companiei tale și eventualele imprimeuri pe care le preferi. În momentul în care alegi materialul din care să fie realizate articolele vestimentare, este necesar să vizezi soluția ce poate oferi atât confortul termic corespunzător, cât și o mobilitate sporită, motiv pentru care specialiștii din cadrul echipei Kronos recomandă cu încredere uniformele medicale din tercot.



 Pentru a menține un standard de calitate ridicat, Kronos implementează și respectă sisteme de management al calității, în conformitate cu cerințele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 și SR EN ISO 18001:2008, atestate de către Societatea Română pentru Certificare Rocert în domeniul confecționării de haine de lucru și echipamente de protecție. Pe lângă respectul pentru clienți, acesta este unul dintre motivele pentru care producătorul 100% românesc Kronos va pune întotdeauna pe primul loc siguranța angajaților, adresându-se atât instituțiilor și companiilor cu personal numeros, cât și start-up-urilor sau firmelor de dimensiune medie. Astfel, de aici poți achiziționa uniforme medicale pentru toți angajații, bucurându-te și de un raport calitate-preț deosebit de avantajos. Prețurile se pot negocia, iar în unele cazuri se pot încheia chiar și contracte de distribuție!



 Responsabilitatea, flexibilitatea, capacitatea de producție și posibilitățile de personalizare sunt atuurile cu care se mândrește Kronos. Această companie cu experiență își propune să reducă numărul accidentelor de muncă, contribuind la protejarea angajaților, în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, dacă vrei uniforme medicale la cel mai bun raport calitate-preț și servicii de personalizare și livrare ireproșabile, acum ai găsit furnizorul potrivit!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9857 secunde