Trenurile sunt pregătite pentru sezonul estival

170

Articole de la același autor

Compania CFR își asigură călătorii că toate pregătirile pentru sezonul estival din acest an sunt aproape de final. La acest moment, toate garniturile de tren și locomotivele au fost supuse unui proces de revizie suplimentar, astfel încât riscurile de a se defecta și de a apărea probleme să fie cât mai mic, au precizat reprezentanții CFR.


"Dacă discutăm de programul estival, pregătirile sunt în linie dreaptă. Urmează să anunțăm detaliat fiecare conexiune din țară și din București cu litoralul. Ceea ce pot să vă spun la acest moment este că nu a fost uitată nici o zonă a țării și faptul că s-a căutat ca marea majoritate a conexiunilor din țară, dar și din București, să ajungă cât mai departe, respectiv în stația Mangalia", au precizat aceștia.


Ei au subliniat că linia Constanța - Mangalia este neelectrificată, cu segmente de linie simplă, dar care, pe perioada sezonului estival, devine o linie foarte solicitată din punct de vedere al traficului feroviar. De asemenea, pe relația Constanța - Mangalia, în perioada de sezon estival au fost asigurate locomotive Diesel de puteri sporite, astfel încât să poată fi asigurată funcționarea climatizării în vagoane chiar și pe această distanță.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2415 secunde