Trenurile circulă în condiții de iarnă. Trafic restricționat spre Constanța

312
Trenurile circulă în condiții de iarnă. Trafic restricționat spre Constanța - trenuri2-1519666913.jpg

Articole de la același autor

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, dar și pentru evitarea unor situații nedorite pentru pasageri, CFR a decis reducerea numărului de trenuri pe rutele Constanța - Mangalia, Constanța - Medgidia - Tulcea și Ciulnița - Slobozia Veche. Reprezentanții CFR Călători precizează că traficul va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate. 


În plus, în contextul temperaturilor foarte scăzute și al avertizărilor meteo de vreme rea, trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, iar la nivelul sucursalelor București, Galați, Brașov, Constanța și Craiova s-au instituit Comandamente de Iarnă. 


Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulația feroviară, CFR Călători a luat măsuri suplimentare: asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă; suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc); pregătirea suplimentară a garniturilor și verificarea acestora înainte de plecarea la drum. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6039 secunde