Trenuri suplimentare spre litoral, de 1 Mai

215
Trenuri suplimentare spre litoral, de 1 Mai - trenuri1mai-1493311988.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători suplimentează numărul de trenuri pentru minivacanța de 1 Mai și își adaptează întreaga capacitate de transport în funcție de solicitările pasagerilor. 


Începând cu data de 28 aprilie și până pe 1 mai, vor fi puse în circulație trenuri suplimentare, iar față de graficul de circulație obișnuit, capacitatea de transport va crește cu peste 8.000 de locuri. Ca urmare, Capitala și multe alte orașe din țară vor fi conectate cu litoralul prin trenuri directe, până la/de la Mangalia. 


Ca și în anii anteriori, și de data aceasta, tinerii și nu numai, vor putea ajunge la mare de la primele ore ale dimineții, cu trenul Tineretului (IR 1987 / IR 1986). IR 1987 va pleca din București Nord la ora 2.55 și va sosi în Constanța la ora 6.05, iar în Mangalia la ora 7.53, cu opriri în stațiunile de pe parcurs. 


Totodată, pe ruta București - Constanța vor circula și trenurile Litoral. Durata de circulație a acestora este de două ore, fără opriri intermediare, iar a celorlalte trenuri din grafic este de aproximativ 2 ore și 30 de minute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4366 secunde