Trenuri suplimentare spre litoral, de 1 Mai!

239
2
Trenuri suplimentare spre litoral, de 1 Mai! - cutrenullamare1465739224-1493305167.jpg

Articole de la același autor

Mai multe trenuri suplimentare vor fi puse în circulație începând de mâine, spre litoral. CFR Călători anunță că în minivacanța de 1 Mai, capacitatea de transport la nivelul întregii rețele feroviare va fi adaptată în funcție de solicitările pasagerilor.


Astfel, în peripada 28 aprilie – 1 mai , vor fi puse în circulație trenuri suplimentare, iar, față de graficul obișnuit, capacitatea de transport va crește cu peste 8.000 de locuri. Capitala și orașele din țară: Baia Mare, Beclean pe Someș, Brașov, Arad, Petroșani, Târgu Jiu, Craiova, Iași, Vaslui, Suceava Nord, Timișoara Nord, Drobeta Turnu Severin vor fi conectate cu litoralul prin trenuri directe, până și de la Mangalia.


Și în acest an, tinerii și nu numai, vor putea ajunge pe litoral dis-de dimineața, cu Trenul Tineretului (IR 1987 / IR 1986). IR 1987 va pleca din București Nord la ora 2,55 și va sosi în Constanța la ora 6,05, iar în Mangalia la ora 7,53, cu opriri în stațiunile de pe parcurs.


De asemenea, pe ruta București - Constanța vor circula și Trenurile Litoral. Durata de circulație a acestora este de două ore, fără opriri intermediare, iar a celorlalte trenuri din grafic durata este de aproximativ două ore și 30 de minute.


Prețul unui bilet pentru un adult la tren IR, clasa a 2-a, cu loc rezervat, pe ruta București-Constanța costă 59,60 lei, iar un bilet dus-întors are o reducere de 10% și este 108,10 lei. Studenții beneficiază de gratuitate, iar elevii de reduceri de 50%. Un bilet la clasa a 2-a pentru un elev este de 29,80 lei.


Pentru a evita situațiile neplăcute generate de afluența mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenților, reprezentanții CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să cumpere din timp biletele de tren. Acestea pot fi achiziționate cu anticipație: online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism). Rugăm studenții să acceseze agenția de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări. 


Luni, de 1 Mai toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor: Carrefour Colentina și Titan din București și Iulius Mall din Iași.


"Înainte de călătorie, recomandăm pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații", explică reprezentanții CFR Călători.


Comentează știrea

FORMETTA JAZZ ROCK GRUP
26 septembrie 2017
TIPO TIP _ nou slager

hei tipo tipo tip - cel mai mare sef de trib tipo tip ducea o viata redutabil de mareata avea fete indigene fara chiloti si sutiene hei tipo tipo tip cel mai mare sef de trib FORMETTA JAZZ ROCK GRUP

FORMETTA JAZZ ROCK GRUP
26 septembrie 2017
TIPO TIP _ nou slager

hei tipo tipo tip - cel mai mare sef de trib tipo tip ducea o viata redutabil de mareata avea fete indigene fara chiloti si sutiene hei tipo tipo tip cel mai mare sef de trib FORMETTA JAZZ ROCK GRUP

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4376 secunde