Trecerile de pietoni din Constanța, refăcute

236
Trecerile de pietoni din Constanța, refăcute - treceridepietoni13-1588094890.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din municipiul Constanța au demarat reabilitarea tuturor marcajelor transversale în zona trecerilor de pietoni din oraș.

Astfel, în această perioadă, echipele SC Confort Urban SRL efectuează lucrări atât pe străzi, cât și pe marile bulevarde. Sunt aplicate marcaje rutiere pe toate arterele pe care au fost efectuate asfaltări sau acolo unde acestea s-au deteriorat și nu mai erau vizibile.

Intervențiile se desfășoară noaptea, pentru a nu îngreuna traficul rutier. S-a acționat deja pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu străzile Războieni, Patriei, Dragoslavele, Zorelelor, Soveja, în zona Universității "Ovidius" din Constanța și în dreptul Colegiului Tehnic Energetic, pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu străzile Baba Novac, Caraiman, Ștefăniță Vodă, în zona centrelor comerciale Metro și Vivo și în zona CET, și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, la intersecția cu bulevardul Tomis, strada Portiței.

De asemenea, s-a lucrat pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Nicolae Iorga, strada Petru Vulcan și bulevardul Mamaia, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe strada Soveja, în zona de acces către City Park Mall, pe bulevardul I.C. Brătianu, la intersecția cu bulevardul 1 Decembrie 1918, strada Theodor Burada, strada Corbului, strada Bravilor și în zona Centrului Comercial Cora, pe strada Primăverii, la intersecția cu străzile Pictor Nicolae Grigorescu și Făgetului, pe strada Nicolae Iorga, la intersecția cu strada Maramureș, și pe strada Soveja, la intersecția cu bulevardul Tomis și strada Ștefăniță Vodă.

Marcajele au fost reîmprospătate și pe strada Poporului, la intersecția cu străzile Baba Novac, Ion Nenițescu și 8 Martie, pe strada Eliberării, la intersecția cu strada Eliberării, strada Dumitru Marinescu și strada Cutezătorilor, pe strada Baba Novac, la intersecția cu strada Dezrobirii, pe strada Solidarității, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța, pe șoseaua Mangaliei, la intersecția cu strada Pandurului și în zona Școlii Generale Nr. 15 "Grigore Antipa", pe strada Gării, la intersecția cu strada Theodor Burada, pe strada Theodor Burada, la intersecția cu bulevardul Ferdinand și cu bulevardul 1 Mai, pe bulevardul 1 Mai, în zona centrului comercial Bila și în dreptul Centrului de Scafandri din Constanța, pe strada Mărțișorului, lângă Liceul Teoretic "Lucian Blaga", pe strada Brizei, la intersecția cu strada Zefirului, strada Lirei și în zona Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza", la intersecția străzii Yokohama cu strada Pescarilor, dar și în stațiunea Mamaia.

Lucrările vor continua în perioada următoare pe marile bulevarde și pe străzile reabilitate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2015 secunde