Traseele autobuzelor CT Bus 48, 101, 44, 51 și 51b, modificate, de duminică

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 31 Iulie 2020 133
Autobuzele de pe liniile 48, 101, 44, 51 și 51b vor circula pe un traseu modificat, începând din această duminică. Măsura a fost luată de conducerea CT BUS ca urmare a modificării sensurilor de circulație pe strada Țepeș Vodă și I.G. Duca, hotărâte de autoritățile locale.

Astfel, traseul autobuzelor 48 și 101 pe sensul de mers către Consulatul Turc, va fi pe strada Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, strada I.G. Duca și bulevardul Ferdinand. Autobuzele 44, 51 și 51b vor circula, pe sensul de mers către Poarta 1, pe strada I.G. Duca, bulevardul Mamaia, strada Mihai Viteazu – Poarta 1. „Pe bulevardul Mamaia va fi înființată o nouă stație, la aproximativ 30 de metri de intersecția bulevardului Mamaia cu strada I.G. Duca. Demersul vine în sprijinul celor care locuiesc în zonă și care vor beneficia de un acces mai facil și mai rapid spre centrul orașului”, precizează directorul CT Bus, Bogdan Niță.

De asemenea, autobuzele de pe liniile 44 și 51 vor circula, pe sensul de mers către Casa de Cultură, de la Poarta 1, pe strada Mihai Viteazu, strada Țepeș Vodă, strada I.G. Duca.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei