Trasee pietonale recondiționate, străzi asfaltate și noi locuri de parcare pentru constănțeni

270
Trasee pietonale recondiționate, străzi asfaltate și noi locuri de parcare pentru constănțeni - traseepietonale-1588613217.jpg

Articole de la același autor

Echipele SC Confort Urban SRL intervin, în această săptămână, asupra trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Soveja la intersecția cu strada Chiliei și pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia.

În cartierul Palazu Mare, pe strada Dumbrăveni continuă reabilitarea zonei pietonale și se asfaltează zona carosabilă pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Henri Coandă și pe strada Fundătura Năvodului.

Zilele acestea, angajații administratorului drumului public desfășoară lucrări de recondiționare a carosabilului pe strada Anghel Saligny, pe strada I.G. Duca și pe strada Zorilor, la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu.

În ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, se pregătește terenul în vederea asfaltării pe strada Constantin Bobescu și pe strada Hariclea Darclée, între strada Edmond Deda și strada Constantin Bobescu din cartierul Compozitorilor.

"Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare pe aleea Productelor și pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii «Sfântul Cuvios Antonie cel Mare». Pentru creșterea siguranței pe drumurile publice, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș. Paralel, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3895 secunde