Trageri reale asupra unor ținte aeriene și terestre, în Poligonul Capu Midia

273
Trageri reale asupra unor ținte aeriene și terestre, în Poligonul Capu Midia - tragerireale-1594224750.jpg

Articole de la același autor

Peste 150 de militari artileriști din Forțele Terestre au fost evaluați de specialiștii Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană "Gl.bg. Ion Bungescu" în ceea ce privește cunoștințele teoretice și practice ale sistemului antiaerian Gepard și ale tunului de calibru 2x30 mm. Aceștia au avut misiunea de a executa foc asupra unor unor ținte terestre și aeriene radiodirijate, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Misiunea a fost îndeplinită cu succes de militarii Batalionului 348 Apărare Antiaeriană "Dobrogea", Batalionului 288 Apărare Antiaeriană "Milcov", Batalionului 635 Apărare Antiaeriană "Precista" și Batalionului 468 Apărare Antiaeriană "Trotuș".

La trageri au asistat mai mulți ofițeri superiori din Forțele Terestre Române, care au vrut să vadă cum execută aceștia tragerile reale și cum s-au instruit. "Pentru noi, și în special pentru Batalionul 288 Apărare Antiaeriană, este cea mai importantă activitate la care particip în acest an în Poligonul Capu Midia, care are oportunitatea să execute trageri atât împotriva țintelor aeriene, cât și împotriva țintelor terestre. Am văzut în această dimineață trageri de luptă cu secția împotriva țintelor aeriene și ulterior trageri de luptă cu bateria. Rezultatele au fost de excepție pentru ambele tipuri de trageri de luptă, aproape toate proiectilele lovind țintele descoperite", a declarat comandantul Brigăzii 282 "Unirea Principatelor", general de brigadă Iulian Daniliuc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Aprilie 2020
Stire din Eveniment : Misiuni, misiuni, misiuni…
Luni, 06 Aprilie 2020
Stire din Eveniment : Misiuni, misiuni, misiuni…
Pagina a fost generata in 0.4195 secunde