Traficul la intrările în Constanța monitorizat inteligent pentru o circulație mai fluidă

469
Traficul la intrările în Constanța monitorizat inteligent pentru o circulație mai fluidă - traficulsursaprimariaconstanta-1581520112.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii și turiștii orașului Constantă se pot bucura de beneficiile unui trafic fluidizat, creșterea siguranței în trafic și reducerea numărului de accidente prin implementarea de către primăria municipiului Constanța a unui sistem de management al traficului, ca parte integrantă a strategiei Smart City.

Toate intrările în municipiu vor fi monitorizate prin montarea unui sistem de numărare a autovehiculelor. Senzorii sunt amplasați la nivelul solului și au rolul de a detecta un vehicul care trece pe deasupra lui.

Sistemul, compus din câte două bucle inductive care vor fi montate în asfalt pe fiecare bandă, detectoare și dispozitive care trimit informații către serverul principal, va furniza date despre gradul de încărcare auto în orice interval orar. În funcție de valorile colectate din teren pot fi stabilite măsuri pentru îmbunătățirea traficului și resistematizarea rutieră.

Lucrările au fost demarate astăzi de SC Confort Urban SRL la intrarea în stațiunea Mamaia iar proiectul va cuprinde toate cele cinci zone de acces din municipiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8324 secunde