Tot mai multe persoane au apelat la transferurile de bani prin E-mandat

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 21 Mai 2020 136
Numărul comenzilor efectuate prin E-mandat - serviciul pentru transfer de bani oriunde în România, dezvoltat de Poșta Română - s-a triplat în luna aprilie, față de aceeași perioadă a anului trecut, informează compania, într-un comunicat de presă transmis, astăzi, Agerpres.


Potrivit sursei citate, în aprilie 2020 s-au înregistrat 2.591 de comenzi, în timp ce în luna similară din 2019, numărul acestora a fost de 872.


Totodată, valoarea tranzacțiilor înregistrate, în primul trimestru al anului, s-a dublat, până la 3,1 milioane de lei, față de 1,4 milioane de lei, în perioada similară a anului trecut.


Precizăm că E-mandat este produsul prin care operatorul național de servicii poștale oferă posibilitatea clienților de a remite, pe cale electronică, sume de bani nelimitate, în lei, către destinatari, la orice adresă poștală sau direct în cont pentru persoane juridice, într-un interval de timp redus. În mediul urban, banii ajung la destinatar în 24 ore de la depunerea sumei, iar în mediul rural, în 48 de ore.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei