Tinerii își caută de muncă pe telefonul mobil

303
Tinerii își caută de muncă pe telefonul mobil - tineriiisicautademunca-1400001306.jpg

Articole de la același autor

Site-urile de recrutări online anunță o creștere spectaculoasă a persoanelor care aplică pentru joburi de pe telefonul mobil. Numai în luna aprilie, procentul celor care își folosesc telefonul în acest scop s-a majorat cu 265 la sută.

"S-a înregistrat o creștere exponențială a aplicărilor venite de pe smartphone-uri sau tablete, în special datorită aplicațiilor speciale pentru iOS și Android, care oferă o experiență de utilizare foarte bună printr-o vizualizare ușoară a job-urilor disponibile și aplicarea printr-un singur click cu CV-ul deja introdus în contul personal", explică reprezentanții BestJobs.

Conform statisticilor, aproape 30% din totalul locurilor de muncă disponibile pe site-ul respectiv, adică 1.800 de joburi, se regăsesc în domeniul IT/Telecom, iar pentru cele mai multe locuri de muncă, adică peste 4.700, se vizează candidații "middle", adică cei cu un nivel de experiență mediu.Noi angajatori apar pe piața din România oferind oportunități de angajare atât tinerilor care vor să capete experiență cât și profesioniștilor cu experiență medie sau îndelungată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce înseamnă munca de noapte
Pagina a fost generata in 0.475 secunde