Tineri din 10 țări europene, la Constanța

787
Tineri din 10 țări europene, la Constanța - tineridinzece-1570651345.jpg

Articole de la același autor

Constanța a fost, recent, locul de întâlnire pentru 20 de reprezentanți a zece organizații nonguvernamentale europene.
Constanța se pregătește pentru cea mai amplă reuniune de tineret finanțată prin Erasmus+ pentru promovarea utilizării responsabile a  mijloacelor media. Evenimentul se va desfășura la sfârșitul lunii octombrie și va dura 6 zile. Peste 65 de tineri din Grecia, Turcia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Serbia, Macedonia de Nord, Lituania, Germania și Croația se vor alătura echipei din România pentru a trage un semnal de alarmă asupra știrilor care invadează internetul.


Pentru a face posibil acest eveniment, reprezentanții celor 10 ONG-uri europene s-au întâlnit zilele trecute, la Constanța, cu scopul planificării activităților. Pe parcursul celor două zile, participanții au identificat provocările cu care se confruntă tinerii consumatori de media. Împreună au agreat activități indoor și outdoor având același obiectiv comun: creșterea gradului de conștientizare asupra importanței dezvoltării competențelor digitale ale tinerilor. Aceste activități vor fi puse în aplicare în cadrul cursului care îi va reuni pe tinerii europeni la sfârșitul lunii octombrie, la Constanța.


Cele două întâlniri de planificare și desfășurare propriu-zisă a acțiunilor sunt organizate în Constanța de Asociația Team4Excellence în cadrul proiectului Media4You. Proiectul Media4You face parte din programul Erasmus+ și a primit finanțare în valoare de 39.952 euro prin intermediul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde