Testare pentru depistarea coronavirusului, în centrele sociale ale DGASPC

253
Testare pentru depistarea coronavirusului, în centrele sociale ale DGASPC - testarecoronavirus-1589304662.jpg

Articole de la același autor

51 de persoane fără adăpost aflate în centrele sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială Constanța au fost testate, la începutul acestei săptămâni, pentru a depista dacă au contractat virusul SARS-CoV-2.

Testarea a fost efectuată de o clinică specializată din București, cu sprijinul Asociației Benevolus din Constanța și cu implicarea membrilor Asociației Construim Împreună.

"Testul utilizat este omologat de Ministerul Sănătății și permite detectarea virusului SARS-COV-2 și la persoanele asimptomatice. Persoanele fără adăpost sunt cele mai expuse infectării cu noul coronavirus și au posibilități reduse de izolare și de igienă corectă, ceea ce îi face și mai vulnerabili în fața virusului SARS-COV-2", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Cu acest prilej, au fost testați și mai mulți angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială din Constanța, în special cei mai expuși riscului de infectare. Rezultatele testelor vor ajunge în câteva zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8879 secunde