Termen limită pentru plata taxei locului de veci

415
1
Termen limită pentru plata taxei locului de veci - spit13-1519570567.jpg

Articole de la același autor

Ultima zi pentru plata taxei de întreținere cimitire și loc de veci este 2 aprilie 2018. Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, cuantumul taxei este de cinci lei, pe metru pătrat pe an, iar pentru neachitarea la termen, începând cu ziua imediat următoare se vor calcula majorări de întârziere de 1% pe lună sau fracție de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv.


"Atât cetățenii care dețin contracte de concesiune pentru locuri de înhumare cu termenul de valabilitate expirat, cât și cei care dețin contracte pe numele unor persoane decedate au obligativitatea efectuării demersurilor necesare în vederea actualizării acestora. În acest sens, persoanele în cauză sunt îndrumate să se adreseze Serviciului Gestionare Cimitire, Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, cu sediul în str. Bărăganului nr. 2 - 4", precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


Comentează știrea

un pensionar
26 februarie 2018
taxa intretinere cimitir

Rusine Primaria Constanta! Rusine d-le Primar Fagadau! Taxa de intretinere pe loc de veci(cimitir),a-ti dublato si a-ti facuto mult mai mare decat impozitul pe metru patrat la cladiri pe care la-ti marit deja cu 40%,iar taxa de habitat a-ti marito cu 70%.Nu va ganditi deloc la micile noastre venituri din care nu ne mai putem descurca....RUSINEEEE....

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Stire din Social : Un nou ghișeu SPIT,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4882 secunde