TDS! Teren cu destinație specială: gunoaie, mizerii și bălării cât casa. Nu ratați ediția de mâine a ziarului nostru!

1416
4

Articole de la același autor

Cât consulți un PUZ propus de primărie și, la un moment dat, observi o zonă hașurată, purtând inscripția TDS, te gândești că pe terenul respectiv se desfășoară o activitate chiar specială. Iar când în dreptul proprietarului apare Ministerul Apărării Naționale, ai tendința de a-ți scoate pălăria, pentru că acolo e cartierul general al celor care asigură protecția națiunii.

Dar, dacă ești mai curios din fire, să vezi de ce anume sunt blocate construcția unei străzi și dezvoltarea unui cartier, și faci un drum în zona hașurată, te iei cu mâinile de cap. Te îngrozești!

Este vorba despre proiectul construirii unei noi străzi în cartierul Anadalchioi/Baba Novac, prelungirea Delavrancea, care ar urma să facă legătura dintre strada Soveja și bulevardul Aurel Vlaicu. Noua arteră ar urma să tranziteze un "teren cu destinație specială", iar Armata nu vrea să-și dea acceptul! 




Ce se află pe acel teren? Munți de gunoaie, mizerie cât cuprinde, un focar de infecție. Iar în zonă, mișună tot mai mulți romi, hoți și alți indivizi dubioși.

Face cineva curățenie pe acel teren? Se aude ceva de vreo amendă? Sau legea nu este aceeași pentru toată lumea?

Pe larg despre acest subiect, în ediția de mâine a ziarului nostru.



Comentează știrea

Si totusi.....
2 noiembrie 2017
Intreb si eu ca nu dau cu paru'

Cand incep lucrărili la Gradinili Suspendati de la Cora ? Spuni-ni măi Fagadau ! Aha...Fagadau n-are broect.

jiji
2 noiembrie 2017
mmm

Bravos cuget ati gasit vinovatul distrugerii orasului:MAPN-ul.Ei sunt nemernicii care an de an taie copacii,distrug parcurile,construiesc haotic.Bravos. Acum eu sa fiu in locul MAPN-ului chiar as face un parc acolo,dedicat cuiva sau pentru ceva,si la-s ingriji cu militarii ca sa vada primaria cum se face.Ce zici MAPN-ule o pui de-un parc?

Alex
2 noiembrie 2017
Deci

Bravo MApN-ului! Să nu dea voie CJC să construiască ceva p'acolo. Se știe, de ani buni, ce fac Primăria și CJC-ul cu pământurile! Se duc pe "reîmproprietăriri" fictive. De ce să pună mâna și pe loturile de pământ administrate de MApN? Să se ducă învârtindu-se! Dacă pune mâna, Primăria, pe loturile acelea, se vor face parcuri, exact cum se fac și pe cele pe care le-au pus la pământ!

Alex
3 noiembrie 2017
Dl Sorin Mihalache

nu cred că, Armata, este obligată să construiască parcuri pt populație. Hai să nu mai aruncăm "mâța moartă" în "grădina" MApN-ului! De unde știți d-voastră că, acolo (în pământ), nu se află ceva, folositor Armatei (poate bunkere, folositoare- implicit, populației)? Cât despre parcuri, Primăria Constanței ar trebui să acorde un adevărat interes! Populației constănțene, deja, i s-a făcut lehamite de "edilul" lor! Cel ce făgăduiește multe și, nu face mai jimic pt constănțeni ar trebui să-și revizuiască felul cum gospodărește urbea! Ei sunt de vină pt că, aici, nu se construiește nimic (în afară de clădiri care nu respectă PUZ-ul) folositor! Deci, nu MApN-ul ar trebui tras la răspundere pt blocajul din zonă.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.554 secunde