TAXA PE AUTOSTRADĂ / De când ar putea fi introdusă

319
2
TAXA PE AUTOSTRADĂ / De când ar putea fi introdusă - 1-1453793261.jpg
Ministrul transporturilor, Dan Costescu, susține că o estimare realistă ar însemna că România va avea 1.000 de kilometri de autostradă abia în 2020-2022. În acest moment, în țara noastră numărul de kilometri de autostradă este 679.

"Aș putea să spun că este un obiectiv realist în patru cinci ani să realizăm ce ne-am propus. (...) În 2020 - 2022 vom avea acei 1.000 de kilometri de autostradă", a declarat Costescu la TVR.

Dacă nu avem autostrăzi, nici taxele pe care șoferii trebuie să le plătească pentru a circula pe astfel de drumuri nu vor fi realitate prea curând. Cel puțin nu în următorii doi ani.

"Având în vedere că taxa pe autostradă e asociată cu mecanismul parteneriatului public-privat, e clar că nu așteptăm taxe nici în 2016 și nici în 2017. În acest moment, Ministerul Transporturilor nu are în vedere un astfel de proiect", a spus ministrul.

Comentează știrea

Pintea
26 ianuarie 2016
Dupa alegeri

A pune noi biruri pe umerii poporului in an electoral ar fi o sinucidere pentru o clasa politica corupta si urata de popor.Insa dupa alegeri vor fi uitate toate promisiunile iar birurile vor fi marite pentru a putea creste lefurile "alesilor".Cine are incredere in cuvantul unui ministru este naiv. Dupa alegeri acest guvern nu va mai exista .

Cosmin
26 ianuarie 2016
Mina cu bani!

Mina cu bani! Oferta absolut noua! Am cucerit rapid intreaga Romanie! Oamenii au inceput deja sa castige bani cu noi, asa ca e timpul sa lasi si tu la o parte alte prostii si sa castigi bani acum, urgent! Te indrumam pas cu pas, indeaproape, iar tu vei sti exact ce sa faci! Solicita acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4676 secunde