TAROM introduce zboruri spre și dinspre Bruxelles și Amsterdam pe 26 și 28 mai

203
TAROM introduce zboruri spre și dinspre Bruxelles și Amsterdam pe 26 și 28 mai - planetarompixabay-1590422912.jpg

Articole recomandate

TAROM introduce zboruri spre și dinspre Bruxelles și Amsterdam, datele de călătorie fiind 26 și 28 mai, a anunțat compania pe pagina sa de Facebook.


Pentru cursa București - Bruxelles tariful este de 277 euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Bruxelles - București tariful este de 257 euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg. Zborurile Bruxelles - București vor avea escală la Amsterdam, informează Agerpres.


Pentru cursa București - Amsterdam tariful este de 289 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Amsterdam - București tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg. Zborurile București - Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.


Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiții.


Astfel, dinspre Bruxelles și Amsterdam spre România vor fi acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Bruxelles și Amsterdam trebuie să să fie cetățeni ai statelor respective sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă. De asemenea, mai sunt acceptați lucrătorii din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6476 secunde