Târg Național de Produse Tradiționale, la Mamaia

477
Târg Național de Produse Tradiționale,  la Mamaia - targ1-1537464719.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, în perioada 21-23 septembrie, la cea de-a doua ediție a Târgului Național de Produse Tradiționale, care va avea loc la Mamaia. Cu mic, cu mare, vom putea savura bunătățile tradiționale românești, preparate cu multă dragoste de către gospodine, din legume și fructe proaspete. Acestora li se adaugă lactatele, brânzeturile și preparatele din carne, multe dintre ele atestate tradițional.

"Așadar, cine este în căutare de materie primă de bună calitate pentru zacuscă, salată de vinete, gem, dulceață sau dorește să achiziționeze bunătățile deja preparate după rețete tradiționale, autentice are ocazia să găsească toate acestea la Târgul Național de Produse Tradiționale. La târg vor fi prezenți producători din toată țara, cu povești frumoase și produse sănătoase, atestate tradițional", au declarat organizatorii.

Pe lângă produsele tradiționale prezentate pentru degustare și vânzare de vestiții producători dobrogeni și din țară vor mai avea loc și spectacole susținute de reprezentanți ai etniilor dobrogene și prezentări și degustări de vinuri cu sommelier, ateliere de gătit etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2018
Stire din Diverse : TriChallenge, în week-end, la Mamaia
Sâmbătă, 01 Septembrie 2018
Stire din Diverse : TriChallenge, la Mamaia
Pagina a fost generata in 1.7365 secunde