Tânără suspectată că ar avea meningo-encefalită, internată la Spitalul de Boli Infecțioase

de Cuget Liber Vineri, 06 Decembrie 2019 135
O tânără în vârstă de 22 de ani care este suspectată de meningo-encefalită a fost internată în Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, a anunțat, vineri, managerul unității medicale, Carmen Dorobăț.

Potrivit acesteia, tânăra este din județul Bacău și a fost transferată în urmă cu câteva zile, în stare foarte gravă, la secția de Terapie Intensivă a spitalului.

"Este meningo-encefalită. Nu avem încă agentul. O tratăm ca pentru orice, dar e mult mai bine pentru că nu mai este ventilată mecanic. A fost adusă de la Bacău, în urgență. Debutul bolii a fost brusc. Nu avem un anumit context din partea familiei care să ne conducă spre un anumit agent infecțios și, ca urmare, am tratat-o ca pentru orice ar putea fi și, între timp, vom avea și alte rezultate. Important este să fie mai bine. Are sigur meningo-encefalită. Nu pot să spun însă de care este, pentru că sunt foarte multe cauze. Așteptăm rezultatele de laborator. Am luat probe pentru bacterii, virusuri. Ced că e ceva viral", a declarat, pentru AGERPRES, Carmen Dorobăț. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei