Sute de amenzi date de polițiștii locali din Constanța

226

Articole de la același autor

Aproximativ 60 de politiști locali, cu 20 de autospeciale, au acționat, zilele trecute, pe toată raza municipiului Constanța, în special în zona peninsulară și în stațiunea Mamaia, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță a celor care își petrec zilele libere pe litoral și nu numai. 

Cu acest prilej, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 221 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 48.205 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare. Cele mai multe amenzi au fost pentru parcări neregulamentare, aruncarea gunoiului în locuri neamenajate și consum de băuturi alcoolice pe stradă.

"Au fost înregistrate 32 de procese verbale de constatare și sancționare a contravenției pentru consum de alcool în spații publice, pentru acte de cerșetorie și alte fapte ce țin de conviețuirea socială, 27 de abateri contravenționale în special pentru opriri/staționări neregulamentare, 90 de procese verbale pentru fapte legate de menținerea curățeniei pe domeniul public, staționarea autovehiculului pe spațiul verde ori cu această destinație sau pentru răscolirea gunoiului din containere și alte fapte care țin de menținerea stării de curățenie. De asemenea, au fost încheiate 17 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției încheiate pentru acte de comerț ilicit desfășurate pe plajă și dispuse măsuri complementare de confiscare a bunurilor comercializate în condiții igienico-sanitare improprii sau fără a deține acte de proveniență ori pentru desfășurarea exercițiului comercial", explică reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Potrivit acestora, activitățile de verificare și control se vor derula zilnic. Dacă observați situații neplăcute, le puteți sesiza la numărul de telefon 0241/484.205, Dispeceratul Poliției Locale Constanța. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp, numărul de contact este 0799/606.142. Aici puteți trimite fotografii cu ceea ce observați, astfel încât polițiștii locali să poată interveni rapid. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.818 secunde