SUNTEM ÎN SIGURANȚĂ SAU NU ÎN AUTOBUZELE RATC ? Ce spune directorul Regiei de Transport

368
3
SUNTEM ÎN SIGURANȚĂ SAU NU ÎN AUTOBUZELE RATC ? Ce spune directorul Regiei de Transport - statieratcgarabisnitaritigari414-1522136320.jpg

Articole de la același autor

2.200 de verificări ale stării tehnice a autobuzelor proprii au fost efectuate, în anul 2017, la stația de Inspecție Tehnică Periodică CT-50, administrată de RATC Constanța.


"Ca urmare a prevederilor RNTR – 1, toate autovehiculele RATC sunt prezentate bianual pentru inspecția tehnică perioadică. De asemenea, potrivit prevederilor RNTR-9, toate autobuzele din parcul RATC sunt prezentate pentru Inspecția Finală – Anexa 5, care succede reviziile RT-1 pentru un rulaj de 5.000 de km, adică aproximativ o dată pe lună, sau în urma reviziilor RT-2 la un rulaj de 30.-000 de km, adică la șase luni. Tot ca urmare a prevederilor RNTR-9, după toate intervențiile la sistemele ce concură la siguranța în exploatare, autovehiculele sunt prezentate pentru Inspecția Finală – Anexa 5: inspecția lucrărilor executate la sistemul de frânare, noxe motor, direcție, reglaje parametri, faruri, probă de drum. Astfel, pe parcursul anului 2017 au fost efectuate de 2.200 de operațiuni, astfel încât fiecare autobuz RATC a fost verificat de aproximativ 18 ori", explică directorul general al RATC, Bogdan Niță.


Comentează știrea

ct
27 martie 2018
exact...

cat timp primaria isi bate joc de banii publici, ai nostri , sponsorizand plimbarea gratuita a tiganilor si pensionarilor, la gramada , NU suntem nici in siguranta , nici multumititi de cheltuirea banului public! nici unui tigan nu i se cere biletul de catre controlori, nici unul nu plateste amenda, nici unul nu munceste in folosul comunitatii pt ajutorul social PLATIT DE NOI, restul locuitorilor orasului ! al cui primar primar esti, fagadau ? al orasului, sau esti o bulibasa ? pensionarilor le ajung 10 bilete gratuite lunar, si astea doar celor cu pensie sub salariul minim !

ct
27 martie 2018
uitasem...

Bucuresti, cluj, brasov.... vor avea autobuze electrice, la ei se poate, la noi , de ce nu ??? CT este un oras mare, buget mare, s au marit impozitele si taxele, ce faci cu banii orasului ? blocuri pt tiganii aciuiati din toata tara ???

geo
27 martie 2018
siguranta

aia rutiera ca rutiera daca nu te omoara vreun accident, sigur te omoara mirosurile - OAMENI BUNI S-AU INVENTAT SAPUNUL, DETERGENTUL, DEODORANTELE. S-A PIERDUT BUNUL SIMT. CA SA NU ZIC CA PE LANGA MIROSURILE DE HAINE IMPUTITE, MANCARE, TRANSPIRATIE SE MAI SUIE SI VREO 2-3 CARE AU STAT INTR-UN BAR CARE SE FUMEAZA- PUTEEEEE PLUS MIROSUL DE ALCOOOOL - CHIAR ITI VERSI MATELE. ALOOOOO NE CIVILIZAM SI NOI. ESTE TRANSPORT IN COMUN DAR NICI CHIAR ASA TOATE LA COMUN

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Social : Chioșcuri noi de bilete RATC
Pagina a fost generata in 0.4777 secunde