Studenții vorbesc despre cultură, la Muzeul de Artă

206

Articole de la același autor

Centrul pentru Educație Interculturală din incinta Muzeului de Artă Constanța organizează, astăzi, începând cu ora 17.30, workshop-ul cu tema "Schimburile culturale și fenomenul aculturației în societatea actuală". La eveniment vor participa studenți de la Facultatea de Arte, însoțiți prof. Cristina Gelan Olaru. 


Dezbaterile vor aduce în atenție o serie de subiecte ce fac referire la evoluția fenomenului artistic actual, în contextul multiplelor transformări care au loc în planul culturii, ca urmare a migrației masive a populației României, adesea temporară, precum cea întâlnită în cazul expatriaților, a muncitorilor sezonieri internaționali sau a studenților care participă la programe de schimburi între universități. 


În cadrul aceluiași eveniment, pot fi admirate și lucrările expoziției ce pun în valoare ideea diversității etnice și culturale, care aduc în atenția publicului iubitor de artă motive inspirate din diverse spații culturale. Expoziția va fi deschisă până la mijlocul lunii martie. 


Centrul pentru Educație Interculturală Constanța a fost creat în urmă cu aproximativ trei ani, prin proiectul cu același nume, implementat de Muzeul de Artă Constanța, în parteneriat cu Centrul Naval Național pentru Studii și Inițiativă în Educație, Sport și Tradiții din Constanța și International Organization for Democracy and Human Rights din Norvegia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Începe parada costumelor populare
Pagina a fost generata in 0.4487 secunde