Studenții străini cu făcut curățenie în Vama Veche

678
1
Studenții străini cu făcut curățenie în Vama Veche - curatenieplaje-1335859047.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă "Dobrogea Litoral" au participat luni, 30 aprilie, alături de mai mulți studenți străini la o amplă acțiune de curățenie pe plaja din Vama Veche. Activitatea, organizată de "Social Erasmus Romania: Let’s Do It, World!", a fost inițiată de voluntarii Erasmus Student Network (ESN) România, dorindu-se a fi una pilot pentru Ziua Curățeniei Generale, care anul acesta va avea loc în data de 12 Mai 2012.
Zeci de voluntari, studenți din mai multe țări, cum ar fi Canada, Italia, Portugalia, Franța, Croația, Tunisia și România, "înarmați" cu saci și mănuși, au mers pe plaja din Vama Veche și au strâns toate deșeurile lăsate de turiști. Mai mult decât atât, voluntarii i-au îndemnat pe toți cei aflați pe plajă să o păstreze curată și să arunce gunoiul numai la coșuri.
"Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral face apel și cu acest prilej către toți turiștii care sunt la mare în minivacanța de 1 Mai să păstreze plajele curate", precizează purtătorul de cuvânt al instituției, Cătălin Anton.


Comentează știrea

Florin
13 septembrie 2015
Cea mai noua oportunitate!

Daca ai nevoie acum de bani! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3008 secunde