STUDENTE izolate în căminul Universității "Ovidius" din cauza CORONAVIRUS

1914
STUDENTE izolate în căminul Universității

Articole de la același autor

Două studente ale Universității "Ovidius" Constanța se află izolate într-o cameră a căminului studențesc din zona Pescărie, după ce s-au întors din localitatea Pisa, din regiunea Toscana a Italiei. Tinerele au participat la un proiect ERASMUS, iar recent s-au întors în țară.

Îndată după întoarcerea lor, reprezentanții Universității "Ovidius" au semnalat autorităților competente faptul că cele două au fost în Italia. De asemenea, acestea au fost examinate de medicul instituției, nu prezintă nici un simptom al viruslui, și s-a luat măsura izolării lor în camera de cămin.

Potrivit reprezentanților universității, se va proceda la fel în cazul tuturor celor care se vor întoarce din proiecte de mobilitate ERASMUS – de altfel, mai mulți studenți sunt așteptați să se întoarcă în țară în perioada următoare.

Vestea că într-un cămin studențesc se află tinere întoarse din Italia i-a alarmat pe ceilalți studenți. Se impune subliniat că tinerele sunt în atenția autorităților sanitare, nu prezintă simptome specifice, dar procedura impune izolarea lor pentru o perioadă de 14 zile.

De altfel, la nivelul județului Constanța sunt, în prezent, 100 de persoane izolate, aflate sub supraveghere medicală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2915 secunde