Stațiunile din sudul litoralului, promovate la Târgul de turism al României

110
Stațiunile din sudul litoralului, promovate la Târgul de turism al României - plaja-1518706087.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Mangalia și stațiunile din sudul litoralului vor fi reprezentate și în acest an la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo București, în perioada 22 - 25 februarie.


Ajuns la cea de-a 39-a ediție, cel mai mare eveniment dedicat industriei turismului își va deschide porțile în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 și B2. În Pavilionul B1, Primăria Mangalia și cei mai importanți agenți economici din stațiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun și Olimp vor promova ofertele turistice, la standul propriu 46-49. Pe durata evenimentului, reprezentanții Primăriei Mangalia vor prezenta publicului interesat, prin diverse materiale informative (vederi, reviste, broșuri personalizate) potențialul turistic al celor șase stațiuni din zona de sud a litoralului Mării Negre. Totodată, hotelierii își vor prezenta, la rândul lor, ofertele turistice pentru sezonul estival 2018.


Pentru dezvoltarea stațiunilor turistice din sudul litoralului, administrația publică din Mangalia a conceput un program de reabilitare astfel încât, până în anul 2020, toate stațiunile Mangaliei să fie modernizate cu fonduri UE. Primul proiect care urmează a fi implementat prin finanțare europeană vizează modernizarea infrastructurii din stațiunea Saturn, precum și reabilitarea falezei Mangalia-Saturn.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 14 Februarie 2018
Stire din Social : Record de vânzări la ciocolată
Pagina a fost generata in 1.4097 secunde