Stația de transformare Abator din Constanța, modernizată

227
Stația de transformare Abator din Constanța, modernizată - statiadetransformareabator1-1560882651.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a finalizat proiectul de modernizare a stației de transformare Abator din Constanța, după investiții de aproape 12 milioane de lei, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciului de distribuție de electricitate pentru circa 26.000 de constănțeni. 


Astfel, stația de transformare de înaltă și medie tensiune 110/20/10 kV va asigura servicii îmbunătățite consumatorilor casnici, dar și celor industriali din zona sud - estică a municipiului Constanța, cuprinzând perimetrul dintre Peninsulă, Portul Turistic, Primărie, Gară, Abator, Far, Viile Noi, CET, Km 4 -5, Km 5, Faleză Sud. În total, stația de transformare Abator deservește aproape 19% din clienții de joasă tensiune, majoritatea casnici, din municipiul Constanța și 18 consumatori mari, alimentați din rețeaua de medie tensiune. 


"Lucrările de modernizare au presupus înlocuirea întregului aparataj primar de înaltă tensiune și a tuturor echipamentelor de circuite secundare aferente, cu aparatură de ultimă generație, asigurând astfel performanțe tehnice superioare, îmbunătățind fiabilitatea rețelei și optimizând activitatea de mentenanță. De asemenea, a fost mărită capacitatea energetică a stației de transformare prin amplificarea puterii  transformatorului 20/10 kV de la 10 MVA la 16 MVA, asigurând în caz de avarie reducerea considerabilă a timpului de realimentare a clienților", explică reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7167 secunde