Stare de urgență la Constanța! 61 de localități nu au curent electric

1147
1

Articole de la același autor

La nivelul E-Distribuție Dobrogea, a fost declarată starea de urgență de nivel 1 pentru județele Constanța și Tulcea, iar numărul de echipe de intervenție a fost suplimentat la 30. Echipele de intervenție ale E-Distribuție Dobrogea și ale contractorilor sunt în stare de alertă încă din seara zilei de miercuri, 17 ianuarie, și lucrează pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. 


"Intervențiile continuă, întrucât vântul puternic continuă și produce fenomenul de galopaj al conductoarelor electrice, ceea ce generează întreruperi temporare ale alimentării. Intervențiile sunt îngreunate de condițiile meteo severe și de circulația rutieră dificilă. Colaborăm cu autoritățile locale, cu care păstrăm un contact permanent, și care sprijină intervenția echipelor E-Distribuție", precizează reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.


La ora 12, în județul Constanța erau nealimentate 28 linii electrice aeriene de medie tensiune total, trei linii de medie tensiune parțială, fiind afectate total sau parțial 61 localități (Comana, Casicea, Scărișoreanu, Tătaru, Cotu Văii, Coroana, Darabani, Albești, Cobadin, Ciocârlia, Eforie-parțial, Tuzla, Biruința, Dropia, Mihai Viteazu, Sinoe, Vulturu, Călugareni, Nistorești, Țepeș, Siliștea, Dunărea, Capidava, Negureni, Brebeni, Rariștea, Urluia, Ion Corvin, Viile, Crângu, Lipnița, Bugeac, Almalău, Ostov, Oltina, Ivrinezu Mare, Peștera, Mircea Vodă, Băneasa - parțial, Cărpiniș, Tudor Vladimirescu, Făurei, Lespezi, Dobromir, Crucea, Pantelimonu de Jos, Pantelimonu de Sus, Târgușor, Cogealac, Negru Vodă, Grădina, Râmnicu, Mihail Kogălniceanu, Mireasa, Târgușor, Tariverde, Fântânele, Lumina - parțial, Valu Traian, Valea Seacă, Poarta Albă - parțial, Agigea - parțial).


Comentează știrea

Craii de Curte Veche
19 ianuarie 2018
Iarna in Jud. Constanta

Mai erau ierni grele si pe timpul lui Ceasca . Dar erua oameni mai competenti la IREC=Intreprinderea de retele electrice Constanta, reparau repede frate,. Acum de cind Bombonel a vindut distributia energiei electrice , actualul ENEL nu face decit sa mareasca pretul la KW/h, si sa transfere profitul in Italia si judetul Constanta a ramas far energie electrica , traind ca in imperiul Otoman La Cobadin este statie de transformare cum de nu au energie electrica? Bombonel stie = PSD-ul

Pagina a fost generata in 0.3797 secunde