Sprijin pentru proiectele filantropice ale Parohiei „Sfântul Mina” din Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 10 Octombrie 2019 146
Parohia „Sfântul Mina” din Constanța desfășoară, de ani buni, din inițiativa preotului Claudiu Banu, numeroase proiecte dedicate comunității. Dar aceste proiecte necesită resurse materiale care depășesc de multe ori puterea financiară a comunității. De aceea, numai prin sponsorizări și donații pot fi duse la bun sfârșit planurile de ajutoare a semenilor. 
Până în prezent, au fost desfășurate campanii de distribuire de alimente și produse igienico sanitare către centre de asistență socială pentru copii și persoane vârstnice din județul Constanța, au fost renovate case ale persoanelor nevoiașe, le-au fost achiziționate locuințe celor fără un adăpost, au fost renovate două saloane din Spitalul Județean Constanța, unde sunt găzduiți copiii abandonați de familii. De asemenea, a fost desfășurată Școala de vară „În tinda bisericii”, ajunsă la a V-a ediție, au fost organizate concerte caritabile și este ridicat un așezământ social, dedicat copiilor abandonați și mamelor aflate în dificultate, la Techirghiol. 


Cei care doresc să sprijine proiectele social filantropice desfășurate de Parohia „Sf. Mina” o pot face donând fie la Pangarul Bisericii „Sf. Mina” din Parcul Tăbăcărie, fie în contul RO31BRMA0140014102300000.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei