Spitalul Municipal Medgidia, dotat cu aparatură de ultimă generație

330
Spitalul Municipal Medgidia, dotat cu aparatură de ultimă generație - spitalul2-1557332578.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Municipal Medgidia a primit, în cursul zilei de ieri, un aparat de chirurgie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, cu ajutorul căruia bolnavii vor putea fi mult mai bine investigați pe viitor.

Donația a fost făcută de către Clubul "Rotary Cetatea Tomis" Constanța și colegii de la Oklahoma City și Smoky Hill Aurora din Statele Unite ale Americii. Aceasta s-a realizat în cadrul unui proiect internațional de cooperare între cele două părți.

La eveniment au fost prezenți: reprezentantul Rotary Internațional, Martha Maria Mocanu, Mary Jane Calvey din partea Rotary Oklahoma City - SUA, președintele Clubului "Rotary Cetatea Tomis", Coca Tincuța Dumitru, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, dar și managerul Spitalului Municipal Medgidia, Eugen Aglițoiu.

Specialiștii spun că noul aparat va ajuta ca intervențiile chirugicale să fie realizate astfel încât bolnavii să se poată recupera mult mai rapid, pentru că inciziile vor fi mult mai mici.

De asemenea, gama de operații chirurgicale care poate fi executată cu acest aparat este una extinsă, iar instruirea de rigoare a medicilor creează premize de realizare a unei serii de intervenții pentru care, în trecut, pacienții erau obligați să se trateze la Constanța sau București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5726 secunde