Spitalul Municipal Mangalia caută medici anesteziști

128
Spitalul Municipal Mangalia caută medici anesteziști - spitalulmangalia-1531988816.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Municipal Mangalia intenționează să angajeze medici anesteziști-colaboratori în cadrul Secției Anestezie Terapie – Intensivă (ATI).


"În prezent, avem angajat un medic anestezist și mai mulți colaboratori, dar respectivul medic urmează să părăsească localitatea. De aceea, căutăm soluții să acoperim această specializare", au declarat reprezentanții conducerii spitalului. În acest sens, au fost trimise adrese către mai multe unități medicale din țară, prin care se solicită informarea personalului medical de specialitate, interesat de o colaborare cu Spitalul Mangalia, atât pe ATI, dar și pe alte specializări.


Potrivit documentului, "Spitalul Municipal Mangalia se află în căutare de medici confirmați în următoarele specializări medicale: anestezie terapie - intensivă, pediatrie, ginecologie, cardiologie, radiologie, în vederea încadrării permanente sau încheierii cu aceștia, a unor contracte de prestări servicii medicale". În aceeași adresă, se mai arată că situația cea mai delicată situație este în Secția ATI, având în vedere intenția medicului anestezist de a se transfera. Reprezentanții conducerii instituției precizează, de asemenea, că, în cursul anului viitor, Spitalul Municipal Mangalia va putea pune la dispoziția angajaților săi un număr de 16 locuințe de serviciu, aflate, acum, în fază de construcție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.324 secunde