SPIT. Taxa de rezervare a locului de parcare trebuie achitată până la sfârșitul lunii martie

333
SPIT. Taxa de rezervare a locului de parcare trebuie achitată până la sfârșitul lunii martie - spit29-1582127391.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au loc de parcare rezervat au obligația de a-și plăti taxa până pe 31 martie. De asemenea, taxa de întreținere cimitire/loc de veci aferente anului 2020 este anuală și se achită integral până la data de 31 martie 2020.

Cuantumul taxei de parcare pentru persoanele fizice este de 200 de lei pe ani, iar pentru persoane juridice este de 900 de lei pe an pentru autoturisme și 1.800 de lei pe an pentru autoutilitarele cu masa maximă autorizată mai mică de 2,4 tone și gabarit care se încadrează în dimensiunile standard ale locului de parcare destinat autoturismelor. Cuantumul taxei de întreținere cimitire/loc de veci este de cinci lei pe metru pătrat, pe an.

"Neachitarea taxei până la termenul scadent conduce la anularea rezervării și redistribuirea locului de parcare în situația în care sunt depuse alte cereri în acest sens.

De asemenea, pentru neplata la termenul scadent atât a taxei rezervare loc parcare, cât și a taxei întreținere cimitire/loc de veci, se datorează majorări de întârziere în cuantum de 1%, calculate pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8251 secunde