SPIT redeschide ghișeul fiscal din centrul comercial Vivo!

240
1
SPIT redeschide ghișeul fiscal  din centrul comercial Vivo! - spit6-1515940755.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 15 ianuarie, constănțenii își vor putea plăti impozitele și taxele și la mall. Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța redeschide punctul de lucru din centrul comercial Vivo!.

Acesta va fi amenajat în zona magazinului Altex, iar programul de lucru cu publicul va fi de luni până duminică, de la ora 10.00 la ora 22.00.

"Persoanele fizice și juridice care se adresează standului pot achita impozitele și taxele locale doar prin intermediul cardului bancar, cu comision zero la tranzacție, pot obține informații cu privire la impozitele și taxele datorate, pot primi asistență și consultanță din partea inspectorilor instituției și pot obține user și parolă în vederea utilizării aplicației E-tax", precizează directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 

Comentează știrea

tfh
15 ianuarie 2018
fghdf

Ofertă valabilă pentru toți. Aveți nevoie de un împrumut, dar sunteți respins de bancă sau de instituțiile financiare care vă plasează în condiții neschimbate la venitul dumneavoastră lunar, la dobânzi exorbitante. Vrei să ai un împrumut pentru a-ți satisface nevoile. Nici o problemă. Oricare ar fi situația dvs. financiară, vă ofer ipoteci, împrumuturi comerciale, împrumuturi internaționale, împrumuturi personale, împrumuturi exclusive și împrumuturi educaționale. Îți ofer credite la parteneriate și multe. aveți într-adevăr nevoie, astfel încât să intrați în legătură. e-mail: [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7344 secunde