SPIT. De astăzi, plata și eliberarea autorizației de tramă stradală sunt efectuate online

890
SPIT. De astăzi, plata și eliberarea autorizației de tramă stradală sunt efectuate online - plata1490356016-1498632079.jpg

Articole de la același autor

Pentru a reduce timpul dedicat achitării și obținerii autorizației de circulație privind taxa folosire tramă stradală, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) vine în sprijinul cetățenilor, oferind posibilitatea efectuării operațiunilor online, pe site-ul www.spit-ct.ro.


Astfel, atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice, pot achita taxa și intra în posesia autorizației de circulație pe adresa personală de e-mail accesând secțiunea "Plata online a impozitelor" – "Plată alte taxe" și completând datele solicitate (CNP/CUI, nume și prenume/denumire societate, adresă de domiciliu/sediu, localitate, județ, e-mail, tipul taxei, datele mijlocului de transport).


De asemenea, pentru verificarea autenticității autorizațiilor de circulație emise, SPIT a implementat pe site-ul instituției www.spit-ct.ro butonul "Verifică autorizație circulație" din cadrul secțiunii "Servicii Online".






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Social : Program prelungit la ghișeele SPIT
Pagina a fost generata in 1.8415 secunde