Sfaturi de la SPIT Constanța. Ce să faci ca să plătești rapid o amendă

528
Sfaturi de la SPIT Constanța. Ce să faci ca să plătești rapid o amendă - cumplatestioamenda-1545831164.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au primit o amendă contravențională o pot plăti la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, dar numai în baza procesului verbal de constatare a contravenției și a dovezii de comunicare a acestuia, cuprinzând proces verbal de comunicare, plic poștal sau alte dovezi.

"Potrivit art. 16 din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, persoanele pot achita jumătate din minimul amenzii în termen de 15 zile de la data înmânării ori comunicării procesului verbal", precizează reprezentanții SPIT Constanța.

Potrivit acestora, amenzile pot fi plătite și online, pe site-ul www.spit-ct.ro, accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro/AmenziOnline, fără autentificare, pe www.ghiseul.ro, accesând link-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi, fără autentificare, sau utilizând aplicația e-Tax Mobile SPIT Constanța pe telefoanele mobile, cu autentificare.

De asemenea, aceste sume pot fi achitate numerar la stațiile OMV-Petrom, magazinele Inmedio (prin serviciul Westaco Express), la agențiile băncii Garanti Bank și la oficiile Poșta Română din municipiul Constanța, dar numerar sau prin intermediul cardului bancar la orice agenție fiscală a SPIT. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4685 secunde