SFATURI de la fostul șef al Loteriei ca să câștigi la LOTO

303
2
SFATURI de la fostul șef al Loteriei ca să câștigi la LOTO - lotobile-1368521061.jpg

Articole recomandate

Toată lumea visează să se îmbogățească peste noapte. Iar cel mai simplu mod de a deveni milionar cât ai clipi este să joci la Loto. Ca să vă apropiați de varianta câștigătoare, Liliana Mincă, fostul președinte al Loteriei Române, vă dă câteva sfaturi.


Jucați variantă simplă. Prima regulă este să jucați variantă simplă și nu pe scheme. În felul acesta economisiți bani. 


Mizați pe numerele personale. Nu puneți numere la întâmplare, ci pariați pe cele care înseamnă ceva pentru voi.


Cumpărați mai multe bilete. Cu cât cumpărați mai multe bilete, cu atât șansele de câștig sporesc.


Informați-vă din cărți. La agențiile Loteriei există o carte pe care o puteți consulta. Este scrisă de profesorul Corneliu Lala și se numește "6/49".


E bine să câștigați și la alte categorii. Nu vă întristați că nu ați câștigat marele premiu, ci doar la categoria a II-a sau a-III-a. Este un semn că sunteți pe drumul cel bun. 


Iată care au fost cele mai norocoase numere! Sunt 14 milioane de variante, însă, doar una câștigătoare. Iar dacă e să ne luăm după statistica Loteriei Române, anumite numere au făcut mai mereu parte din combinația norocoasă. Cel mai des a ieșit 13 (149 de ori), urmat de 33 (143 de ori), 12 și 36 (142 de ori), 29 (141 de ori), 5 (136 de ori), 48 și 9 (135 de ori), scrie click.ro.


Comentează știrea

un cunoscator in domeniu
14 mai 2013
fals!

Intr-adevar este bine sa joci aceleasi numere mereu, insa schemele sunt superioare variantelor simple, pentru ca garanteaza castigul la categ. a 2-a si joci mai multe numere, avand sanse mult mai mari de castig! Problema cea mare este ca varianta costa foarte mult in Romania comparativ cu venitul mediu, adica aproximativ 1 Euro / 400 Euro = adica 0,25 % din salariul mediu, in timp ce in alte state ale Europei varianta costa 0,50 Euro / 1000 Euro = 0,05 % din salariul mediu, permitandu-ti sa joci o schema! De ce la noi variantele sunt duble ca pret daca avem venitul la jumatate decat in alte state UE ? Astia de la Loto chiar nu gandesc!

agaf
14 mai 2013
true

Pe langa faptul ca varianta simpla costa foarte mult in comparatie cu salariul mediu de la noi si din alte state UE, premiile sunt si cu mult mai mici!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Sănătate : Sfaturi de urmat în Postul Paștelui
Pagina a fost generata in 1.4643 secunde