Serviciul de Ambulanță Tulcea și-a îmbogățit parcul auto

394

Articole de la același autor

Astăzi, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, și vicepreședintele Dumitru Mergeani au participat, la sediul Serviciului de Ambulanță Județean, la inaugurarea a șase ambulanțe primite la sfârșitului anului trecut de la Ministerul Sănătății.

În cadrul proiectului "Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale - regiunea Centru", depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Serviciului de Ambulanță tulcean urmează să îi fie repartizate în acest an încă 10 ambulanțe noi, care vin în completarea celor șase ambulanțe tip B2 proaspăt inaugurate.

"Noile ambulanțe sporesc viteza de intervenție pentru situații medicale de urgență. Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în derularea acestui program european. Este un ajutor pentru populația județului Tulcea, ținând cont de numărul important de misiuni pe care acest Serviciul de Ambulanță le desfășoară într-un singur an.

Alături de cele două spitale, de Psihiatrie și cel de Infecțioase, care intră în reabilitare, Spitalul Județean de Urgență beneficiază din vara acestui an de o investiție de 50 de milioane de euro pentru extindere modernizare și dotare. Avem destule probleme în domeniul sănătății, mai ales în zona spitalului, dar încercăm să le rezolvăm din mers, pentru că trebuie să oferim tulcenilor tot ceea ce este mai bun", a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5091 secunde